Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Kockázatmegelőzés és döntéstámogatás

A Coface céginformációs és monitoring termékeit a piacon egyedülálló módon követeléskezelési és hitelbiztosítói üzletágunkból származó nemfizetési tapasztalatunkkal kombináljuk – ezáltal mindig aktuális és releváns információval alapozhatja meg üzleti döntéseit és magabiztosan kezelheti kockázatait. Cégminősítéseink és tanúsítványaink használatával pedig partnerei felé is megmutathatja vállalkozása stabilitását és megbízhatóságát.

Aktív kockázatkezelés és hitelbiztosítói megítélés

Hitelbiztosítási napi tevékenységünk során használt Adóskockázati értékelésünk és hitelkeret javaslatunk elérhetővé tételével és használatával gyorsan tájékozódhat üzleti partnerei megbízhatóságáról, kockázati besorolásáról és pénzügyi stabilitásáról; monitoring szolgáltatásunk igénybevételével pedig szorosan és proaktívan nyomon követheti az esetleges változásokat. Biztonságosan hozhatja meg a kritikus döntéseket, elkerülve a pénzügyi veszteségeket, valamint kihasználhatja az üzleti lehetőségeket.

Biztonságos üzleti terjeszkedés

Amennyiben új piacokra szeretne belépni, vagy bővítené üzleti partnereinek körét, alapvető fontosságú, hogy megfelelő rálátással rendelkezzen az adott területre, az eddig ismeretlen vállalkozásokra. Business Finder szolgáltatásunk segít megtalálni a megbízható, megfelelő kockázatú új üzleti partnereket, míg Cross Border Network lehetőségünkön keresztül ellenőrizheti a cégek és magánszemélyek közötti üzleti kapcsolatokat Közép- és Kelet-Európában.