Biztonságos üzleti terjeszkedés

Biztonságos üzleti terjeszkedés

Business Finder

A Business Finder segítségével Közép- és Kelet-Európa legnagyobb adatbázisában kereshet új üzleti lehetőségeket, amelyben csak a Coface által már bevizsgált és megbízhatónak tartott cégek szerepelnek. Találja meg jövendő üzleti partnereit a testreszabható szűrési kritériumok alapján és növelje értékesítését a Business Finderrel!

Cross Border Network

A Coface Cross Border Network könnyen értelmezhető, interaktív formában nyújt információkat a közép- és kelet-európai térségben működő vállalatok, tulajdonosok, és menedzsment közötti kapcsolódásokról. Rendkívül hasznos vállalati és kockázatértékelési háttérinformációkat nyújt, lehetővé teszi az üzleti vállalkozással vagy annak menedzsmentjével / tulajdonosaival kapcsolatba hozható más vállalatok feltérképezését, valamint a vállalati csoportok marketing- és értékesítési potenciáljának kiaknázását a személyes kapcsolatok révén.

 

Gazdasági elemzések

Coface rendszeres időközönként magas szakmai színvonalú gazdasági tanulmányokat tesz közzé. Ezek a tanulmányok ország- és szektorkockázati elemzéseket, könnyen értelmezhető értékeléseket, kockázati besorolásban történt változásokat, valamint kockázati térképeket is tartalmaznak.

Az elemzések segítségével tájékozódhat az országok és ágazatok erősségeiről és kockázatairól, ezáltal biztonságos és megalapozott döntéseket hozhat.

 

Miben segíthetünk?

Kérjük adja meg adatait és kérdését, munkatársunk rövidesen megkeresi Önt.

*: A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

    Mely szolgáltatásaink érdekelnék elsősorban?
    (több elemet is megjelölhet)

    HitelbiztosításCéginformációMonitoringMarketing adatbázisHitelbiztosítási tanúsítványKöveteléskezelésCoface bélyegző