Impresszum

Impresszum​

A honlap fenntartója:
Coface Hungary Services Kft.
Székhely: 1134 Budapest, Váci út 45. H/7.
Cégjegyzékszám: 01 09 872362
Adószám: 13771584-2-41
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)

Elérhetőség:
Levélcím: 1134 Budapest, Váci út 45. H/7.
Telefon: +36 1 299-2070
E-mail: iroda_hungary@coface.com
Internet: www.coface.hu

Weboldal-üzemeltetés:
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42

Elérhetőség:
Levélcím: 1538 Budapest, Pf.: 510.
Telefon: 36 1 789 2 789
E-mail: support@tarhely.eu
Internet: https://tarhely.eu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé.

Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.