Kockázatmegelőzés és döntéstámogatás

Kockázatmegelőzés és döntéstámogatás

Snapshot Report

A Snapshot Report tömör, lényegi áttekintést nyújt az Ön üzleti partnereiről, a Coface egyedülálló hitelbiztosítási fizetési tapasztalatait felhasználva. A Coface azonnali lehívási lehetőséget biztosít Önnek, több mint 110 ország cégeihez.

Full Report

A Full Report átfogó és mélyreható információkat és komplex elemzést biztosít üzleti partnereiről. A Coface egyedülálló hitelbiztosítói fizetési tapasztalataival kombinálva, ez egy tökéletes termék az Ön hitel- és kockázatkezelési folyamatának hatékonnyá tételéhez. Full Report elérhető 195 ország tekintetében azonnali online hozzáféréssel, vagy friss kutatással 1-9 napos szállítási határidővel, a kiválasztott ország függvényében.

Excellent SME – cégminősítés és kiválósági tanúsítvány

A tanúsítvánnyal weboldalon, email aláírásokban a jogosult cégek jelezhetik szállítóik és vevőik felé pénzügyi megbízhatóságukat, megmutathatják üzleti partnereiknek és saját dolgozóiknak, hogy stabil szereplők a magyar piacon, akikkel kockázat nélkül lehet üzletelni.

Hitelbiztosítási tanúsítvány

Amennyiben vállalkozása értékelésünk alapján megbízható, pénzügyileg stabil cégnek minősül, és a Coface hitelbiztosításon belül fedezeti garanciát vállal rá, igényelheti hitelbiztosítási tanúsítványunk kiállítását és használati lehetőségét.
A tanúsítvány használatával kitűnhet a konkurens vállalatok közül, ezáltal új piaci lehetőségeket teremthet. Tüntesse fel weboldalán és aláírásában is, hogy cégére egy globális szinten működő hitelbiztosító is garanciát vállal!

 

Miben segíthetünk?

Kérjük adja meg adatait és kérdését, munkatársunk rövidesen megkeresi Önt.

*: A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

    Mely szolgáltatásaink érdekelnék elsősorban?
    (több elemet is megjelölhet)

    HitelbiztosításCéginformációMonitoringMarketing adatbázisHitelbiztosítási tanúsítványKöveteléskezelésCoface bélyegző